Programma gemist?

De Staat van Oranje 2018 gemist?

24-05-2018 21:25

De Staat van Oranje 2018 - Nieuw: De Staat van Oranje

Voor de tweede keer op rij ontbreekt Oranje op een eindtoernooi. Hoe is het Nederlands voetbal afgezakt naar de staat van nu? En wat moet er gebeuren om het tij te keren? In de aanloop naar het WK 2018 duikt de NOS met De Staat van Oranje in de wereld van de voetbalwetenschappers- en experts, op zoek naar verklaringen voor de Nederlandse voetbalcrisis. Ook wordt er onderzocht hoe voetballanden om ons heen, die ooit ook in een crisis belandden, daar uit wisten te kruipen. De Staat van Oranje is van 24 mei tot 14 juni iedere donderdagavond vlak voor half tien te zien op NPO 2. In deze eerste aflevering: 'Er is een revolutie nodig'. Duitsland beleefde begin deze eeuw zijn voetbaldieptepunt. Inmiddels is het de nummer 1 van de wereld. Wat is daar precies gebeurd? En welke lering kan het Nederlandse voetbal hieruit trekken? De Staat van Oranje spreekt met Christian Heidel, directeur bij Schalke 04 en ontdekker van Liverpool-trainer J├╝rgen Klopp, over de Duitse voetbalrevolutie. Ook ambitieuze Nederlandse trainers komen aan het woord.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Staat van Oranje 2018 gemist

Uitzending gemist van De Staat van Oranje 2018? Hier kun je alle uitzendingen van De Staat van Oranje 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!