Programma gemist?

Volle Zalen gemist?

30-05-2018 20:45

Volle Zalen - Dave von Raven

Zanger Dave von Raven struint met zijn band The Kik al jaren de Nederlandse podia af. Hij leidde tot drie jaar geleden het leven van een echte rock-'n-rollartiest en haalde regelmatig met veel drank op tot in de vroege uurtjes door. Zijn lichaam gaf hem echter een niet mis te verstane wake-upcall en sindsdien leidt Von Raven 'het bestaan van een burgermannetje', zoals hij het zelf formuleert. De populaire artiest verhuisde samen met vriendin van zijn geboortestad Rotterdam naar een dorp in Zuid-Holland. Daar houdt hij kippen en verruilt hij zijn welbekende maatpak in sixtiesstijl een paar keer per week voor een joggingoutfit. Dave leidt presentator Cornald Maas op beide plekken rond en deelt bijzondere herinneringen met hem. Is er voor Von Raven een leven denkbaar zonder zijn eeuwige liefde, The Kik? De gebrilde Rotterdammer heeft een heimelijke en bijzondere ambitie, zo blijkt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Volle Zalen gemist

Uitzending gemist van Volle Zalen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Volle Zalen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Volle Zalen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Volle Zalen? Hier kun je alle uitzendingen van Volle Zalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!