Programma gemist?

Blauw Bloed: The Coronation gemist?

02-06-2018 19:15

Blauw Bloed: The Coronation - Blauw Bloed: The Coronation

Hare Majesteit Queen Elizabeth deelt in een openhartig gesprek haar herinneringen aan haar kroning tot koningin van Groot-Brittanni√ę op 2 juni 1953, de koudste junidag van de eeuw. Ze was toen 27 jaar oud, maar herinnert zich nog steeds het gewicht van de kroon die op haar hoofd werd gezet en de zwaarte van de verantwoordelijkheid die op haar schouders werd gelegd voor een land dat herstelde van oorlog. Met bijzonder priv√©- en officieel filmmateriaal van de dag en met ooggetuigenverslagen van de deelnemers, zoals het bruidsmeisje dat bijna flauwviel in de abdij en de twaalfjarige koorknaap die ongewild een solo zong omdat de andere koorleden door alle emoties hun stem kwijt waren geraakt. Het programma laat de rol en de symbolische betekenis van de kroonjuwelen in de eeuwenoude kroningsceremonie zien en de juwelen worden ook getoond.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Blauw Bloed: The Coronation gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed: The Coronation? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed: The Coronation kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!