Programma gemist?

De Kameleon gemist?

09-06-2018 19:25

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen de gevonden koffer terug naar meneer Verschuere. Verschuere maakt de jongens indringend duidelijk dat ze vanaf nu uit zijn buurt moeten blijven, want anders... Dus wanneer meneer Verschuere pech heeft met zijn huurbootje, blijft de tweeling ook braaf uit de buurt, ondanks dat hun moeder ze heeft gestuurd om te helpen. Het is voor Hielke en Sietse duidelijk dat die Verschuere niet deugt. Kees maakt zich zorgen om zijn zieke moeder die dolgraag de kleding en kostuums voor de musical wil maken. De moeder van Kees maakt zich juist zorgen om haar zoon. Later heeft Kees een gesprek met zijn vader. Daardoor weet Kees wat hij moet doen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!