Programma gemist?

Sterren NL Special gemist?

10-06-2018 16:45

Sterren NL Special - Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Registratie van het concert dat de Nederlandse zanger Tino Martin gaf op zondag 28 januari in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Na de strand- en feesttenten stond winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018 vol zelfvertrouwen in de AFAS Live en een jaar later zelfs in een vol Ziggo Dome met zijn eigen Concert van mijn dromen. In voorbereiding van zijn tweede Ziggo Dome-concert, volgende week, deed de van oorsprong Haagse volkszanger eerder dit jaar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam aan. Voorbij komen zijn grote hits als Jij liet me vallen en Later als ik groot ben, maar ook mooie gevoelige covers van Marco Borsato en Paul de Leeuw.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Sterren NL Special gemist

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren NL Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!