Programma gemist?

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

21-11-2013 20:31

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Ouderen Fonds-project `walking football´ ondergaan Gerard en Gordon een fitheidstest. Een inspanningstest die iedereen moet ondergaan als ze mee willen doen met dit bijzondere seniorenvoetbal, dat het Ouderen Fonds organiseert in samenwerking met de Eredivisie. Gordon heeft veel ouderen ontmoet die nog kwiek en fit zijn en wil nu ook wel eens de andere kant van het ouder worden meemaken. Hij loopt mee met de wijkverpleegsters van Buurtzorg. Gerard bezoekt intussen Eef van Roemburg, met wie hij een bijzonder gesprek heeft over haar ziekte. Gerard is onder de indruk van haar bijzondere verzameling.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!