Programma gemist?

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist?

12-06-2018 22:20

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd - Vuil Spel & Uitlenen is wenen

Jetske van den Elsen gaat terug naar twee spraakmakende zaken. Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie koffie en een sigaretje wordt lief en leed gedeeld. Totdat ineens blijkt dat mevrouw Bosch de energiekosten niet kan betalen. Daarna begint de ellende. Natuurlijk brengt Jetske ook een bezoekje aan de familie Roelvink. Daarna reist ze door naar Amstelveen naar Maurice van der Bijl en Ethel Rozendaal, al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te biechten. Mevrouw Rozendaal schakelt haar verzekering in. Ze gaat vijf schadevrije jaren erop achteruit, maar die kan ze terugkopen. Van der Bijl betaalt niets, ze moet maar eerst overstappen naar een goedkopere verzekeraar.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd gemist

Geen omschrijving

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter, wordt vervolgd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!