Programma gemist?

Recht van Spreken gemist?

12-06-2018 20:25

Recht van Spreken - Recht van Spreken: Monique van de Ven

Actrice Monique van de Ven (65) blikt in het MAX-programma Recht van Spreken met presentatrice Elles de Bruin terug op haar werk en leven. De MAX-dramaserie Dokter Deen is onlangs afgesloten; een mooi moment om met actrice Monique van de Ven terug te blikken op haar leven tot nu toe. Een leven dat in het teken staat van film en later ook televisie. Na haar doorbraak in de film Turks Fruit, ontvouwt zich een succesvolle carrière waarmee ze de titel 'Nederlands actrice van de eeuw' verkrijgt. Over ouder worden zegt ze in Recht van Spreken: "65 is het nieuwe 45, het is lastig daarmee om te gaan. Ga je wel wat doen aan je uiterlijk, een beetje of niets? Ik dacht ook: ik ga even dit doen en hier en daar een dingetje. Nou ja, ik vind het er niet beter van geworden." En hoe denkt Van de Ven over met pensioen gaan? "Dat 'moeten' wil ik niet meer, maar helemaal stoppen is niet goed voor mij. De emotie en ambitie zit er nog steeds." Monique van de Ven laat ook haar licht schijnen over de Me Too-beweging: "In de Amerika heb ik het wel heel veel meegemaakt. Producenten die zeiden: kom het script maar even bij mij thuis ophalen en dan deed hij de deur open in een ochtendjasje". In Recht van Spreken vertelt Van de Ven ook dat ze een enorme controlfreak is. "Ik wil altijd bij alles de regie in eigen hand houden. Ik ben namelijk vreselijk chaotisch." Bekijk de eerste beelden op gids.tv/v10363/monique-van-de-ven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Recht van Spreken gemist

In 'Recht van Spreken' blikken oudere Nederlanders met presentator Elles de Bruin terug op hun leven en carrière. Over welke keuzes zijn ze tevreden en wat hadden ze liever anders gedaan?

Uitzending gemist van Recht van Spreken? Hier kun je alle uitzendingen van Recht van Spreken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!