Programma gemist?

SynDROOM gemist?

26-06-2018 15:03

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waanzin. Marc Gundlach is dertig jaar en heeft het syndroom van Down. Sinds de oprichting is Marc al werkzaam bij Lunchroom de Onthaasting. Marc droomt ervan om promotie te maken. Zal het hem lukken om met hulp van Johnny assistent-bedrijfsleider te worden?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasie├źn worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!