Programma gemist?

Nacht van de Vluchteling gemist?

29-06-2018 17:05

Nacht van de Vluchteling - Nacht van de vluchteling

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd hebben huis en haard moeten verlaten vanwege oorlog, onderdrukking en conflict, op zoek naar een veilige toekomst. Joris Linssen reist af naar Oeganda, dat honderdduizenden vluchtelingen opvangt : 'Doordat ik met eigen ogen ga zien hoe de situatie in Oeganda is, hoop ik aan het publiek over te kunnen brengen hoe noodzakelijk deze hulp is. Waar komen deze mensen vandaan? Wat is hun verhaal? Deze reis wordt indrukwekkend en ik hoop dat ik door alle ervaringen die ik opdoe de ernst van de situatie duidelijk kan laten zien.' Tijdens deze uitzending warmen we met elkaar op voor de Nacht van de Vluchteling waarbij er vanuit vier steden (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen) in het land 10, 20 of 40 kilometer gewandeld wordt door maar liefst 6000 mensen. Voorafgaand aan deze nachtelijke wandeling gaat Joris Linssen in gesprek met de lopers en het publiek en vertelt hij over zijn reis naar Oeganda. Ook spreekt hij met gasten als Waldemar Torenstra en Johnny de Mol die zich, ieder op hun eigen wijze, bekommeren om het lot van vluchtelingen. Liesbeth Staats neemt de kijker mee in alle cijfers en feiten rondom de vluchtelingenproblematiek. Deze live uitzending komt vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit is ook het startpunt van de sponsorloop. De Nacht van de Vluchteling wordt gemaakt in samenwerking met Stichting Vluchteling door I Care Producties in opdracht van KRO-NCRV.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Nacht van de Vluchteling gemist

Uitzending gemist van Nacht van de Vluchteling? Hier kun je alle uitzendingen van Nacht van de Vluchteling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!