Programma gemist?

Freek tegen de Stropers gemist?

29-06-2018 20:20

Freek tegen de Stropers - Freek tegen de Stropers

Freek bezoekt de allerlaatste noordelijke witte neushoorn in Kenia. Dit dier leeft nog, maar zijn soort is feitelijk al uitgestorven. In Zuid-Afrika ziet hij hoe in een weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes worden opgevangen waarvan de moeder is gestroopt. Ook bezoekt hij een trainingskamp voor rangers, die een militaire training krijgen om tegen de stropers te strijden. Freek vindt een gestroopte neushoorn, als hij meegaat met het CSI-team van het Krugerpark, dat onderzoek doet op de plaats delict. Tenslotte redden ze een verdwaalde babyneushoorn van een paar weken oud, waarvan de moeder is gedood door stropers.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Freek tegen de Stropers gemist

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Hier kun je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!