Programma gemist?

Delicious gemist?

14-07-2018 21:40

Delicious - Nieuw: dramaserie Delicious

Een dramaserie over liefde, eten en ontrouw: Vanaf vanavond zendt AVROTROS elke zaterdag om 21:25 uur Delicious uit, over de succesvolle kok Leo Vincent (Iain Glen, Game of Thrones) en zijn ex-vrouw Gina Benelli (Dawn French, French and Saunders). Gina's familierecepten zijn in handen van haar ex-man Leo Vincent, die er een imperium opbouwde. Als de twee zich jaren na hun scheiding inlaten met een affaire, heeft Leo's nieuwe vrouw Sam (Emilia Fox, Silent Witness) al snel vermoedens. Ze vraagt Gina om raad, nog niet wetende welke rol zij hierin speelt. Als het noodlot toeslaat in de sterk verstrengelde families moeten de vrouwen besluiten hoe ze hun onderlinge band voortzetten: kiezen ze voor een bondgenootschap of voor vijandigheid? Er zijn ook rollen weggelegd voor Tayna Reynolds, Ruari O’Connor, Sheila Hancock, Risteárd Coope, Aaron Anthony en Franco Nero. Het eerste seizoen van Delicious bestaat uit vier afleveringen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Delicious gemist

Uitzending gemist van Delicious? Hier kun je alle uitzendingen van Delicious kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!