Programma gemist?

Employable Me gemist?

19-07-2018 20:55

Employable Me - Aflevering 3

De 30-jarige Kerie uit Dublin is al haar hele leven blind. Twee jaar geleden, na een vergeefse zoektocht naar werk in Ierland, nam ze het moedige besluit om in haar eentje naar Groot-Brittanniƫ te verhuizen. Ze zocht onvermoeibaar naar werk, maar is sinds een jaar werkloos. Als ze niet snel werk vindt, loopt ze het risico dat ze terug zal moeten naar Ierland. Voormalig rugbyspeler Daniel was pas 22 toen hij een dubbelzijdige amputatie onderging na een ingrijpend ongeluk. Toen hij uit een coma wakker werd in het ziekenhuis kwam hij erachter dat hij geen benen meer had. In de vijf jaar daarna verstuurde Daniel ruim 800 sollicitaties, maar daar kwam weinig reactie op. Zal hij potentiƫle werkgevers kunnen overhalen om verder te kijken dan zijn rolstoel? Psycholoog Nancy Doyle helpt Kerie haar verborgen kwaliteiten te ontdekken en geeft Daniel de steun en het advies die hij nodig heeft om in zichzelf en zijn talenten te geloven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Employable Me gemist

Uitzending gemist van Employable Me? Hier kun je alle uitzendingen van Employable Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!