Programma gemist?

Employable Me gemist?

26-07-2018 20:30

Employable Me - Seizoen 2 - Aflevering 4

De 26-jarige Alan heeft hoogfunctionerend autisme. Hij is twee jaar geleden afgestudeerd als psycholoog, maar heeft nog geen vaste baan kunnen vinden. Alan is erg geïnteresseerd in politiek en wil zijn vaardigheden als data-analist graag inzetten. Sociale interactie is heel moeilijk voor Alan. Kan hij potentiële werkgevers bewijzen dat hij deze beperking kan overwinnen? De 46-jarige Erica zit al zes jaar zonder werk. Haar 'anders-zijn' is het merendeel van haar leven verkeerd begrepen, en haar aandoening niet onderkend. Toen ze 32 was, kreeg ze uiteindelijk de diagnose syndroom van Asperger. Ondanks haar gebrek aan zelfvertrouwen wil Erica er alles aan doen om werk te vinden zodat ze iets terug kan doen voor de maatschappij en eindelijk belasting kan betalen. Psycholoog Nancy Doyle nodigt Alan en Erica uit in haar unieke trainingscentrum, waar ze wegwijs worden gemaakt in de 'ongeschreven kantoorregels' en leren hoe ze hun zelfvertrouwen moeten terugkrijgen om een baan te vinden en te houden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Employable Me gemist

Uitzending gemist van Employable Me? Hier kun je alle uitzendingen van Employable Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!