Programma gemist?

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

28-11-2013 20:30

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoenmaker en Barry Hughes. Walking football is een project van het Ouderen Fonds in samenwerking met de Eredivisie waarbij ouderen boven de 65 kunnen voetballen bij hun eigen favoriete betaalde voetbalclub. Het is voetbal met speciale spelregels. Zo mag je bijvoorbeeld niet rennen en mogen er geen slidings worden gemaakt. Ten slotte nemen Gerard en Gordon met een groot feest afscheid van de buurt, de buurtbewoners en alle ouderen die ze hebben ontmoet tijdens hun vrijwilligerswerk voor het Ouderen Fonds.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!