Programma gemist?

NOS Tour de France gemist?

28-07-2018 12:00

NOS Tour de France - Live: Tour de France etappe 20

Live: Tour de France etappe 20. Vandaag is er een individuele tijdrit van Saint-Pée-sur-Nivelle naar Espelette (31 kilometer). Bekijk hoogtepunten van de Tour de France op gids.tv/onderwerp/tour-de-france. Geraint Thomas is nog 31 kilometer verwijderd van zijn eerste zege in de Tour de France. Zijn voorsprong op Tom Dumoulin bedraagt 2.05 en lijkt comfortabel met alleen de heuvelachtige tijdrit nog op de rol. De renners rijden van Saint-Pée-sur-Nivelle naar Espellette en komen in het laatste stuk een heuvel van 900 meter met een gemiddeld stijgingspercentage van 10 tegen. (Bron: NOS)
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

NOS Tour de France gemist

Uitzending gemist van NOS Tour de France? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Tour de France, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Tour de France gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Tour de France? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Tour de France kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!