Programma gemist?

Employable Me gemist?

02-08-2018 23:50

Employable Me - Seizoen 1 - Aflevering 1

Tot zes jaar geleden was de 52-jarige Paul een doodnormale vader met een gewone baan. Maar op een dag stond alles op zijn kop. Nu heeft Paul een zeer ernstige vorm van het syndroom van Gilles de la Tourette. Hij heeft continu last van onwillekeurige tics, waaronder heftige zenuwtrekkingen van zijn lijf, en van gênante verbale uitbarstingen. Hij roept 'bom' op treinstations en 'salmonellavergiftiging' bij de plaatselijke snackbar. Tegen alle verwachtingen in ontdekt Paul met de hulp van vooraanstaande deskundigen onvermoede talenten waarmee hij weer de kost voor zijn gezin zou kunnen verdienen. Maar om die droom waar te maken moet hij heel vervelende en soms gevaarlijke situaties het hoofd bieden. De 34-jarige Brett heeft autisme en is de afgelopen acht jaar voor elke baan afgewezen waarop hij solliciteerde. Op het eerste gezicht lijkt Bretts gebrek aan werkervaring logisch, gezien zijn problemen met communiceren en zijn gebrek aan kwalificaties. Gelukkig wordt er in deze serie verder gekeken, naar de verborgen talenten van mensen aan de uiteinden van het neurologische spectrum. Bij een bezoek aan professor Simon Baron-Cohen, een vooraanstaand autismedeskundige, komt het unieke verborgen talent van Brett naar voren. En als Brett de kans krijgt om zijn autistische gaven aan een potentiële werkgever te laten zien, gebeurt er iets opmerkelijks. Brett heeft veel meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou zeggen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Employable Me gemist

Uitzending gemist van Employable Me? Hier kun je alle uitzendingen van Employable Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!