Programma gemist?

Believer gemist?

04-08-2018 22:50

Believer - Believer

Dan Reynolds, zanger van Imagine Dragons en lid van de Mormoonse kerk, is bezorgd over de manier waarop zijn kerk met homoseksualiteit omgaat. Het zelfmoordcijfer van jongeren in de staat Utah is enorm en Reynolds besluit dat het tijd is voor verandering. Reynolds heeft een missie en weet niet van wijken. Hij vraagt Tyler Glenn, de leadzanger van Neon Trees, om met hem samen te werken. Tyler Glenn was lid van de Mormonen en is zelf gay. De twee mannen willen met muziek en gesproken woord de dialoog openen tussen de kerk en de leden van de LGBT gemeenschap en om dit te bereiken starten zij het Festival LoveLoud in Salt Lake City. Filmmaker Argott volgt hoe het festival ondanks de minimale middelen tot stand komt. Een concert van Imagine Dragons is meestal meteen uitverkocht. Nu heeft het meer voeten in aarde voor de kaartverkoop van Love Loud een vlucht neemt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Believer gemist

Uitzending gemist van Believer? Hier kun je alle uitzendingen van Believer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!