Programma gemist?

2Doc: A German Life gemist?

08-08-2018 22:45

2Doc: A German Life - Docu: A German Life

Documentaire. Brunhilde Pomsel (1911-2017) werkte tot het einde van het naziregime als persoonlijk secretaresse voor Joseph Goebbels, de minister voor Propaganda. In 2016 gaf zij, 103 jaar oud en zeer helder van geest, voor het eerst in haar leven een interview. Brunhilde Pomsel zag zichzelf als een doodgewone, Duitse vrouw die toevallig werkte voor één van de hoogste nazi's. Ze is nooit geïnteresseerd geweest in politiek en zegt niet op de hoogte te zijn geweest van wat er om haar heen gebeurde. Nooit heeft ze ergens spijt van gehad; ze leefde een Duits leven. Pomsel vertelt hoe charmant Goebbels kon zijn en hoe hij Hitler aanbad, maar ook dat hij ongelooflijk ijdel was. Aan het einde van de oorlog hebben Sovjettroepen Pomsel gevangengenomen. Na vijf jaar in de gevangenis keerde ze terug naar de werkende wereld.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

2Doc: A German Life gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A German Life? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A German Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!