Programma gemist?

Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas gemist?

01-12-2013 11:59

Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas - Afl. 1

Het kan bijna niet op: Ernst en Bobbie hebben een bijzondere stoel voor Sinterklaas laten maken en hij is nog eens heel waardevol. In deze vrolijke show vol liedjes gaat het natuurlijk weer helemaal mis.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas gemist

Het kan bijna niet op: Ernst en Bobbie hebben een bijzondere stoel voor Sinterklaas laten maken en hij is nog eens heel waardevol. Ook is er een nieuw lied… wat zal Sinterklaas blij zijn! In deze vrolijke show vol liedjes gaat het natuurlijk weer helemaal mis. En dat terwijl de manager van de Sint, de baas van Sinterklaas, toch echt alles grondig gecontroleerd heeft. Als Sinterklaas in zijn stoel ineens weg is, dreigt het hele feest in de soep te lopen. Zou dit weer goed komen?

Uitzending gemist van Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas? Hier kun je alle uitzendingen van Ernst & Bobbie: Een Superverrassing Voor Sinterklaas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!