Programma gemist?

De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans gemist?

12-08-2018 23:01

De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans - Docu: De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans

Documentaire over de schokkende dood van 'RTL Nieuws'-cameraman Stan Storimans. Lees op gids.tv/2969/stan-storimans meer over dit emotionele en heftige verhaal. Aan de hand van persoonlijke verhalen van diverse betrokkenen, waaronder vrienden en collega's, wordt een beeld geschetst van de gepassioneerde, opgewekte en ogenschijnlijk onverwoestbare cameraman. We zien de gevolgen die deze laffe aanslag heeft op de levens van betrokkenen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans gemist

Documentaire over de schokkende dood van RTL Nieuws-cameraman Stan Storimans, die op 12 augustus 2008 om het leven kwam bij een raketinslag in Gori, Georgië. Aan de hand van persoonlijke verhalen van diverse betrokkenen, waaronder vrienden en collega's, wordt een beeld geschetst van de gepassioneerde, opgewekte en ogenschijnlijk onverwoestbare cameraman. We zien de gevolgen van deze laffe aanslag op de levens van de betrokkenen.

Uitzending gemist van De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans? Hier kun je alle uitzendingen van De Zinloze Moord Op Cameraman Stan Storimans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!