Programma gemist?

We zijn er bijna! gemist?

13-08-2018 21:25

We zijn er bijna! - Gargano

De volgende dag staat er een boottocht op het programma. Langs de kust vaart de groep in een grote sloep naar het zuiden. De hoge rotskust heeft veel kleine strandjes en zeegrotten die alleen per boot te bereiken zijn. Door het eeuwenlang gebeuk van het water tegen de rotswanden zijn de grotten ontstaan. Iedereen gaat mee, behalve Louise. Zij heeft angst om in een boot te zitten: ?Een boot op een rivier gaat nog wel. Als ik geen vasteland meer in de buurt heb, raak ik in paniek. Maar goed, ik heb wel meer fobieën. Ik vlieg niet en liften vind ik ook eng. En grotten ook.? In de avond is er een grote feestmaaltijd op de camping ter gelegenheid van de deelnemers die tijdens de reis jarig zijn. De groep trekt verder naar Monopoli. Iedereen doet het bij vertrek rustig aan want de camping in Monopoli hanteert een strikt siësta-beleid: tussen 13.00 en 16.00 uur gaat de slagboom dicht en kan niemand de camping op. Tijd dus om een kleine omweg te maken langs Castel del Monte, een achthoekig kasteel uit de 13e eeuw dat van grote afstand meer lijkt op een partij graansilo?s dan een middeleeuws fort. Het is dé plek waar Italiaanse bruidsparen hun foto?s maken. De volgende dag heeft de groep vrij. De meeste deelnemers bezoeken Monopoli, een levendige stad aan de kust. In de indrukwekkende kathedraal van de stad is een trouwerij aan de gang.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!