Programma gemist?

Change Your Mind gemist?

14-08-2018 22:45

Change Your Mind - Change Your Mind over Marktdenken

Change Your Mind is een discussieprogramma over de morele dilemma's van deze tijd. In aflevering 2: - Marktdenken Hoort alles in het leven te koop te zijn? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millenials over markt, welzijn en het algemeen belang en daagt de kijker uit een mening te vormen. Is het gewenst dat er een vrije wereldmarkt in menselijke organen komt? Hoort prostitutie een geoorloofde vorm van handel te zijn? Is kannibalisme toegestaan als het slachtoffer, al dan niet tegen betaling, instemt? Kortom: hoort alles in het leven te koop te zijn? De meerderheid van de deelnemers is voor orgaantransplantatie. Maar als er geld bij komt kijken wordt het een ander verhaal. Is het bijvoorbeeld zo - zoals Hajar beweert - dat belangeloos doneren ervoor zorgt dat mensen bewuster met die keuze omgaan dan wanneer ze ervoor worden betaald?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Change Your Mind gemist

Uitzending gemist van Change Your Mind? Hier kun je alle uitzendingen van Change Your Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!