Programma gemist?

Employable Me gemist?

16-08-2018 20:25

Employable Me - Seizoen 1 - Aflevering 2

Tom is 27 en lijdt aan een extreme vorm van Tourette. Naast onbeheersbare motorische tics gilt en piept hij, en miauwt hij als een kat. Door de spanningen die zijn aandoening met zich meebracht, heeft hij de middelbare school met moeite kunnen afronden, maar moest hij op de universiteit afhaken. Wegens de ernst van zijn tics heeft hij geen werk kunnen vinden waarin hij carrière kan maken. Maar Tom is hoogbegaafd. Pas als hij te maken krijgt met een arbeidspsycholoog beseft hij dat zijn talenten nog grotendeels onontgonnen zijn. Hij begint aan een traject om een vak te vinden waarin hij eindelijk kan uitblinken. De 29-jarige Ashley heeft een vorm van autisme die het syndroom van Asperger genoemd wordt. Hij is hoogbegaafd, maar heeft nog nooit een baan gehad. Hoewel Ashley heel creatief is, heeft hij de neiging tot obsessief gedrag, waardoor het dagelijks leven een hele uitdaging wordt. Een van zijn grootste obsessies is het victoriaanse tijdperk. Hij kleedt zich dan ook als een victoriaanse heer, compleet met hoge hoed en zakhorloge. Bij een gesprek met autismedeskundige professor Simon Baron Cohen komt hij erachter dat obsessies ook waardevol kunnen zijn, namelijk als je ze als specialisme ziet. Als Ashley een baan kan vinden die aansluit bij zijn creativiteit en zijn obsessie met alles wat victoriaans is, vindt hij misschien eindelijk een baan. Maar na een leven zonder werk is het natuurlijk wel even wennen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Employable Me gemist

Uitzending gemist van Employable Me? Hier kun je alle uitzendingen van Employable Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!