Programma gemist?

Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden gemist?

17-08-2018 22:40

Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden - Afl. 1

Britse documentaire waarin een aantal van de ergste diva's van heel Groot-Brittannië worden gevolgd. Om hun zin te krijgen, gaan deze diva's gillend en stampvoetend door het leven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden gemist

Britse realityserie waarin een aantal van de grootste diva's van heel Groot-Brittannië worden gevolgd. Om hun zin te krijgen, gaan deze diva's gillend en stampvoetend het leven door. Zoals de 21-jarige leerling-kapper Matthew, die zichzelf als Lady Gaga ziet. En de 30-jarige Janey, die net zolang heeft gezeurd tot ze van haar vriend een Range Rover kreeg en haar billen mocht laten liften.

Uitzending gemist van Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden? Hier kun je alle uitzendingen van Shock Doc: Jonge Diva's - Hysterie En Haarbanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!