Programma gemist?

We zijn er bijna! gemist?

20-08-2018 21:25

We zijn er bijna! - We zijn er Bijna!: voorlaatste uitzending

Vanavond is een-na-laatste aflevering van We zijn er Bijna!, de realityreeks met kampeerders, gepresenteerd door Martine van Os. De groep bezoekt Bari, de hoofdstad van Puglia. In de smalle straatjes zitten de vrouwen van Bari, net als hun moeders en grootmoeders dat deden, buiten voor de deur pasta te maken. Vliegensvlug maken ze kleine oorschelpjes van de slierten pasta. Andere belangrijke bezienswaardigheid is de Sint Nicolaas Basiliek. Hier liggen de relieken van Sint Nicolaas. Zijn graf wordt door duizenden bedevaartgangers van verschillende religies bezocht. Sint Nicolaas is niet alleen voor rooms-katholieken, maar ook voor orthodox-gelovigen een beschermheilige. Dan volgt een reisdag. De groep trekt weer verder en reist van Monopoli nog zuidelijker de hak van de laars in, naar Gallipoli. De hak van de laars staat bekend om de eeuwenoude olijfgaarden, maar die staan er treurig en verdord bij. De laatste We zijn er Bijna! van dit jaar is volgende week maandag om 21:25 uur te zien op NPO 1.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

We zijn er bijna! gemist

Mensen in We zijn er bijna! kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. We volgen deze zomer in We zijn er bijna! veertig mensen in een groepsreis naar het Franse Corsica en het Italiaanse Sardinië, een tocht van 5000 kilometer. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers. Presentatie: Martine van Os.

Uitzending gemist van We zijn er bijna!? Hier kun je alle uitzendingen van We zijn er bijna! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!