Programma gemist?

Change Your Mind gemist?

21-08-2018 22:55

Change Your Mind - Change Your Mind: discussie over privacy

Vanavond staat privacy centraal in het discussieprogramma Change Your Mind over de morele dilemma's van deze tijd. Zijn big data behulpzaam of schadelijk voor het algemeen belang? Vrijwel niemand heeft bezwaar tegen camera's die helpen bij het opsporen van verkeersovertredingen. Maar wat als deze gegevens voor andere doeleinden worden gebruikt - bijvoorbeeld voor het oplossen van een misdaad? In China is een nieuw systeem in ontwikkeling dat er in het kort op neerkomt dat iedereen wordt beoordeeld op zijn of haar gedrag en daar wordt een score aan gekoppeld. Mensen met een lage score zijn van verschillende privileges uitgesloten. Geen gewenst systeem vindt het merendeel van de deelnemers. Maar wat is het verschil met het gebruik van Facebook (likes), of van Uber waarbij chauffeur, maar ook klant beoordeeld wordt? Of Airbnb? Horen wij de baas te zijn over onze gegevens? Filosoof Michael Sandel gaat in gesprek met een groep millennials over privacy, big data en algemeen belang en daagt de kijker uit een mening te vormen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Change Your Mind gemist

Uitzending gemist van Change Your Mind? Hier kun je alle uitzendingen van Change Your Mind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!