Programma gemist?

BROOD gemist?

22-08-2018 09:15

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood en brengt het in de bestelbus naar de levendige hoofdstad Rome. In Rome stopt hij even bij het monument van Eurysaces, een topbakker uit de hoogtijdagen van het Romeinse Rijk, die 2000 jaar geleden een gigantische graftombe liet bouwen. Ook gaat Robèrt op zoek naar de bakker van de paus en? die wordt gevonden! De paus eet het liefst een heel speciaal brood dat ook in de Bijbel wordt omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg naar het zuiden, waar de 87-jarige ?nonno? Vincenza Robèrt Altamura-brood leert maken. Dit is een herhaling van 9 februari 2017
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!