Programma gemist?

Employable Me gemist?

23-08-2018 20:25

Employable Me - Slot: docu-serie Employable Me

Vanavond is het laatste deel van de driedelige documentaireserie over Britse werkzoekenden met psychische aandoeningen. De 23-jarige Ellie leidde een volstrekt normaal leven tot ze twee jaar geleden ineens 'marshmallows' begon te roepen in een supermarkt. Op haar 21ste ontwikkelde ze een overduidelijke Tourette en moest ze haar werk als jongerenwerker opgeven omdat ze haar (vaak zeer beledigende) verbale uitbarstingen niet onder controle kon krijgen. Dankzij een neuropsycholoog komt ze erachter dat ze door haar aandoening op andere vlakken, zoals empathie, bovengemiddelde kwaliteiten heeft. Een geheel nieuw carrièrepad ligt voor haar open. De 27-jarige Ben heeft een vorm van autisme die het syndroom van Asperger genoemd wordt, en waardoor de wereld hem voor grote uitdagingen stelt. Om zijn angst te verminderen, leeft Ben volgens strikte regels. Ben is zo gericht op structuur dat hij rechten is gaan studeren. Hij heeft twee universitaire studies afgerond. Ondanks zijn kwalificaties is hij bij geen enkel advocatenkantoor voor een gesprek uitgenodigd in de drie jaar sinds zijn afstuderen, laat staan dat hij ergens is aangenomen. Als Ben een gesprek heeft met autismedeskundige professor Simon Baron Cohen, realiseert hij zich dat Asperger niet alleen als handicap gezien moet worden. Hij verandert zijn aanpak zodat werkgevers eindelijk doorkrijgen hoeveel capaciteiten hij heeft.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Employable Me gemist

Uitzending gemist van Employable Me? Hier kun je alle uitzendingen van Employable Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!