Programma gemist?

Dance Dance Dance gemist?

25-08-2018 20:01

Dance Dance Dance - Nieuw: Dance Dance Dance 2018

Vanavond start het vierde seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin vijf koppels, bestaande uit bekende Nederlanders, het tegen elkaar opnemen. De deelnemers van Dance Dance Dance zijn dit jaar Holly Mae Brood & Soy Kroon, Bridget Maasland & Jelle de Jong, Patrick Martens & Marlayne Sahupala, Britt Scholte & Urvin Monte en Miljuschka Witzenhausen & London Loy. Het dansspektakel barst vanavond weer los. De koppels hebben maandenlang gezwoegd om de meest spectaculaire optredens neer te zetten. Weten ze de jury te overtuigen en hoge punten te scoren? Dance Dance Dance wordt net als de afgelopen jaren gepresenteerd door Chantal Janzen. Dit jaar neemt Humberto Tan de plek van Jandino in.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dance Dance Dance gemist

Dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun partner, een familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer. Timor Steffens is naast creatief leider ook eindverantwoordelijk voor de choreografie├źn die bekend zijn uit populaire videoclips. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Uitzending gemist van Dance Dance Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Dance Dance Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!