Programma gemist?

VPRO Zomergasten gemist?

26-08-2018 20:15

VPRO Zomergasten - Zomergasten: Eric Wiebes

Vanavond te gast in het liveprogramma Zomergasten: Eric Wiebes, minister van Economische Zaken en Klimaat in het derde kabinet-Rutte. Wiebes staat voor het uitvoeren van lastige opgaven, zoals de energietransitie en de afbouw van de gaswinning in Groningen. De Zomergastenavond van Eric Wiebes gaat over vooruitgang, "omdat mijn hele leven gericht is op vooruitgang". Wiebes studeert werktuigbouwkunde aan de TU in Delft, haalt later een MBA Bedrijfskunde en begint zijn carrière bij Shell. Hij wordt consultant bij McKinsey en uiteindelijk vennoot bij OC&C Consultants. De overstap naar de politiek maakt Wiebes in 2010, als hij wethouder Verkeer, Vervoer en Infrastructuur en ICT wordt in Amsterdam. In zijn vrije tijd 'stoeit' hij met thema's als ruimtelijke ordening, woningbouw, infrastructuur en, favoriet: de kredietcrisis. In 2014 wordt Wiebes staatssecretaris van Financiën.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

VPRO Zomergasten gemist

Uitzending gemist van VPRO Zomergasten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Zomergasten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van VPRO Zomergasten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Zomergasten? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Zomergasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!