Programma gemist?

2Doc: Cartel Land gemist?

30-08-2018 23:45

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Elk jaar neemt het aantal slachtoffers in de drugsoorlog op de grens van Mexico en Amerika toe. De overheid blijkt niet in staat hier iets aan te doen. Regisseur Matthew Heineman volgt aan beide kanten van de grens mensen die de strijd aanbinden met de drugskartels. Dr. Jose Mireles komt met de organisatie 'Autodefensas' in opstand tegen het geweld van de Tempeliers, een drugskartel dat de regio terroriseert. Aan de andere kant van de grens, in Altar Valley, Arizona, staat de Amerikaanse veteraan Tim 'Nailer' Foley aan het hoofd van 'Arizona Border Recon', een kleine paramilitaire groep die wil voorkomen dat de drugsoorlog in Mexico de grens overkomt. Foley spoort Mexicaanse immigranten en smokkelaars op en levert ze uit aan de autoriteiten. Matthew Heineman volgt 'El Doctor', Tim Foley en het drugskartel en laat zien hoe deze drie groepen proberen hun eigen opvattingen over rechtspraak uit te voeren. Het onderscheid tussen goed en kwaad kan moeilijk zijn wanneer je het recht in eigen hand neemt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!