Programma gemist?

Mensenkennis gemist?

30-08-2018 20:30

Mensenkennis - Terug: Mensenkennis

Vanavond start het tweede seizoen van het humoristische, maar ook leerzame programma Mensenkennis. Elke week gaan twee bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan: ze schatten het gedrag en de reacties van volwassenen en kinderen in, in allerlei bijzondere situaties. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Presentator Winston Gerschtanowitz test in dit nieuwe seizoen hoe het is gesteld met de mensenkennis van onder anderen Shelly Sterk, Gerard Ekdom, Fajah Lourens, Hélène Hendriks en Wilfred Genee. De gasten krijgen elke week andere psychologische experimenten en sociale dilemma's voor de kiezen. Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Laten mensen zich omkopen? Wat doen mensen als ze gevraagd worden om te liegen? En als ze zien dat iemand geld tekort komt, wie legt er dan bij en wie niet? Kunnen kinderen een geheim bewaren? Om te testen hoe goed hun mensenkennis is, krijgen ze fragmenten te zien waarbij ze moeten inschatten wat de persoon in het filmpje gaat doen. Wie is de 'beste mensenkenner' van Nederland?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Mensenkennis gemist

Uitzending gemist van Mensenkennis? Hier kun je alle uitzendingen van Mensenkennis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!