Programma gemist?

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist?

31-08-2018 22:35

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie - Kenya

Stacey Dooley reist af naar Kenia om een onbelichte kant van een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen te onderzoeken. Het Afrikaanse land beschikt over prachtige stranden, luxueuze hotels en natuurlijk de wereldberoemde wildsafari's. De aanloop van de vele toeristen heeft helaas ook een negatieve impact op het land. Stacey verblijft onder meer in een luxe all-inclusivehotel in Mombasa. Daar ondervindt ze dat de mensen op de werkvloer nauwelijks iets terugzien van het vele geld dat de gasten uitgeven. Als Stacey het binnenland intrekt, wordt ze geconfronteerd met de vaak erbarmelijke leefomstandigheden van de Keniaanse bevolking.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin Stacey Dooley op populaire vakantiebestemmingen onderzoek doet naar de duistere, vaak onzichtbare kant van het toerisme.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: De Donkere Kant Van Een Droomvakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!