Programma gemist?

Hoe bevalt Nederland gemist?

05-09-2018 20:35

Hoe bevalt Nederland - Nieuw: Hoe Bevalt Nederland

Grote stapels aan papieren enquêtes heeft Ria Bremer in 1983 onderzocht voor Hoe Bevalt Nederland, een speciale zwangerschapsuitzending van haar programma Vinger aan de Pols. 2000 vrouwen beantwoordden toen met potlood en pen de 237 vragen. Nu, 35 jaar later, is Bremer terug met een nieuw zwangerschapsonderzoek, digitaal uitgevoerd door het EenVandaag Opiniepanel onder maar liefst 16000 vrouwen. Over zwanger worden, zwanger zijn en bevallen. In het nieuwe programma Hoe Bevalt Nederland onderzoekt Bremer aan de hand van deze resultaten de wereld van voortplantingsgeneeskunde. Hoe ging het 35 jaar geleden? Hoe gaat het nu? En wat kunnen we in de toekomst verwachten? Hoe Bevalt Nederland is vanaf vanavond drie woensdagen om 20:35 uur te zien op NPO 1. Hoe Bevalt Nederland zit, naast interessante zwangerschapscijfers- en statistieken, vol met persoonlijke verhalen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen in de voorplantingsgeneeskunde. De verhalen maken grote indruk op Bremer, zoals bij een tweejarig meisje waarbij de eierstokken al worden ingevroren. De stamceltherapie die het meisje ondergaat zal haar mogelijk onvruchtbaar maken. "Een eierstokje van nog geen twee centimeter, maar straks geeft het haar kansen die toen voor onmogelijk werden gehouden. Ik vond het heel bijzonder om daar bij te mogen zijn." Ria Bremer volgt in het programma koppels, wetenschappers en specialisten. In 35 jaar tijd is er volgens Bremer veel veranderd: "Er lijkt een nieuwe wereld te ontstaan, waarin de slaapkamer steeds vaker verhuist naar het laboratorium, waar ongewenste kinderloosheid niet meer bestaat en waar de baarmoeder gebruikt wordt als operatiekamer."
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Hoe bevalt Nederland gemist

Uitzending gemist van Hoe bevalt Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe bevalt Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!