Programma gemist?

Door Andere Ogen gemist?

10-09-2018 20:25

Door Andere Ogen - Nieuw: Door andere Ogen (met Wesley Sneijder)

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Door Andere Ogen elke maandag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Met onder meer afleveringen over Wesley Sneijder en Klaas Dijkhoff (volgende week 17 september 2018). Wesley Sneijder In de 1e aflevering de recordinternational die afscheid neemt van Oranje: Wesley Sneijder. Onder meer zijn ouders, echtgenote Yolanthe en goede vriend Kees Jansma geven een intiem beeld van Sneijder, “een man met een vernietigende kracht, binnen en buiten de krijtlijnen”, zoals Jansma hem typeert. Zijn ouders vertellen uitvoerig over zijn jeugd in de Utrechtse volkswijk Ondiep, “een buurt waar zich veel narigheid afspeelde”. Hoe Wesley al op jonge leeftijd uit dankbaarheid hun auto en hun huis financiert en – zijn rijkdom ten spijt – zijn afkomst nooit verloochent. Yolanthe Sneijder-Cabeau beschrijft hoe hij haar ooit heeft verovert in een urenlang telefoongesprek. Kees Jansma verhaalt hoe Wesley bij het WK van 2010 in de rust van Nederland-Brazilië – op verzoek van coach Bert van Marwijk – al zijn teamgenoten uitkaffert: “Jullie verkloten mijn hele toernooi”. En hoe Oranje na rust met 2 doelpunten van Sneijder alsnog Brazilië uitschakelen. Meer Door Andere Ogen In tien uitzendingen van telkens een half uur schetst het programma de drijfveren van de geportretteerden. Intimi, deskundigen, familieleden en andere betrokkenen voorzien de levensverhalen van duiding en zorgen voor originele invalshoeken. Door Andere Ogen biedt nieuwe perspectieven, bijzondere informatie en mooie anekdotes over de geportretteerde persoon.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Door Andere Ogen gemist

Uitzending gemist van Door Andere Ogen? Hier kun je alle uitzendingen van Door Andere Ogen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!