Programma gemist?

De Kameleon gemist?

15-09-2018 17:40

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie dagen huisarrest. Maar de tweeling zou de tweeling niet zijn als ze ontsnappen om hun onderzoek naar Verschuere voort te zetten. Gerben is op slag verliefd op Chantel, de wijkverpleegster. Oma Klinkhamer blijkt meer verzorging nodig te hebben dan ze zelf toegeeft. Meneer Verschuere is dan wel het dorp uit, maar op niet veel afstand van het Woudagemaal is hij klaar om zijn definitieve wraak in te lossen. De koning komt morgen naar Lenten! De voorbereidingen zijn in volle gang. Agent Zwart gelooft zijn oren en ogen niet als Hielke en Sietse voor zijn neus staan met bewijsmateriaal uit de koffer van Verscheure.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!