Programma gemist?

Heer & Meester gemist?

17-09-2018 00:15

Heer & Meester - Afl. 8 - De jacht

Moordneigingen krijgt de oude Arnoud de Beaufort van de patjepeeër Kars Kranenburg, die zijn ooit prachtige landgoed wil opkopen met dubieuze bedoelingen. Suze kent de familie De Beaufort uit haar jeugd en vraagt Valentijn om hen indirect te helpen door Kars onder de loep te nemen. Toeval brengt Valentijn en Suze bij elkaar op het landgoed waar ze beiden meedoen aan de jaarlijkse jachtpartij. De jachtpartij neemt een schokkende wending als één van de mededelers geraakt wordt door een verdwaald schot. Niemand lijkt mogelijk verdacht, maar niets is wat het lijkt. Suze baalt als ze het onderzoek kwijt lijkt te raken omdat ze te persoonlijk betrokken is. Dit is een herhaling van de uitzending op 1 maart 2014.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Heer & Meester gemist

Heer en Meester

Uitzending gemist van Heer & Meester? Hier kun je alle uitzendingen van Heer & Meester kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!