Programma gemist?

De Kameleon gemist?

22-09-2018 17:40

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen? Agent Zwart is bloednerveus. Want Zwart ontdekt samen met de tweeling dat er bommen in het Woudagemaal op het punt staan te ontploffen! De tijd dringt. Ondertussen wil Gerben dolgraag zoenen met Chantel, maar durft niet. Oma Klinkhamer ziet de ware liefde tussen die twee en regelt het wel even. Agent Zwart wil niets liever dan dit grote gevaar uitschakelen, maar de burgemeester heeft hem nodig. Zal het Hielke en Sietse lukken om met hun kameleon de bommen onschadelijk te maken?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!