Programma gemist?

Een poging tot vrolijk verval gemist?

23-09-2018 19:15

Een poging tot vrolijk verval - Docu: Een poging tot vrolijk verval

Vanavond zendt Omroep MAX de documentaire Een poging tot vrolijk verval uit. Over een periode van drie jaar volgden de makers alzheimerpatiƫnt Eric van Neure. Eric, Vwo-docent Nederlands, is 59 jaar als hij in 2012 de diagnose Alzheimer krijgt. Met humor, zelfspot en steun van de nieuwe liefde in zijn leven denkt hij de ziekte te kunnen dragen. "Ik doe een poging tot vrolijk verval", neemt hij zich voor. Lange tijd maakt hij dat voornemen waar. De MAX-documentaire biedt een aangrijpend beeld van het dagelijks leven van een alzheimerpatiƫnt en zijn dierbaren. Op tal van momenten werd Eric gefilmd: thuis, in de sportschool, op familiebezoek, tijdens de sporadischer wordende uitstapjes en bij de gesprekken met zijn arts; neuroloog Niels Prins van het Brain Research Center. Liefde, boosheid, angst, verdriet, twijfel en ongeduld: alle emoties rond de verwoestende aftakeling van Eric komen aan de orde. Hij verwoordt in de documentaire indringend hoezeer de Alzheimer hem in de greep krijgt. Het 'vrolijke verval' raakt uit beeld.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Een poging tot vrolijk verval gemist

Uitzending gemist van Een poging tot vrolijk verval? Hier kun je alle uitzendingen van Een poging tot vrolijk verval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!