Programma gemist?

Je zal het maar zijn gemist?

25-09-2018 21:20

Je zal het maar zijn - Terug: Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. In het programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonder levensverhaal. Zo volgt ze in dit splinternieuwe seizoen jonge Nederlanders die buiten de gebaande paden leven en zich weinig aantrekken van de normen van de maatschappij, maar ook mensen die hun leven weer proberen op te pakken na een traumatische gebeurtenis. Ook neemt ze een kijkje bij mensen wier leven in het teken staat van schoonheid of die in de ban zijn van seks en macht. Geraldine ziet daarnaast hoe het is om onderdeel te zijn van een groep of om een bijzondere liefdesrelatie te hebben. Het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Zijn is vanaf vanavond iedere dinsdag om 21:15 uur te zien op NPO 3. Van 2010 tot 2015 werd Je Zal Het Maar Zijn uitgezonden bij BNN met presentatrice Sophie Hilbrand. Na een stop van drie jaar krijgt Je Zal Het Maar Zijn een nieuwe start, met een nieuwe presentatrice en nieuwe portretten van mensen met een bijzonder levensverhaal.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Je zal het maar zijn gemist

Sophie gaat op pad met jongeren die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hun leefwerelden worden geportretteerden Sophie praat met ze over de keuzes die ze hebben gemaakt of de bijzondere situatie waarin ze zijn beland. Sophieontmoet een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte, een twintiger die goed is voor dertig miljoen,iemand die deel uitmaakt van een trio en een meisje dat verliefd is geworden op een moordenaar. Presentatie: SophieHilbrand.

Uitzending gemist van Je zal het maar zijn? Hier kun je alle uitzendingen van Je zal het maar zijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!