Programma gemist?

De Kist gemist?

29-09-2018 23:30

De Kist - Koos Alberts

Koos Alberts had al een half leven als metselaar en snackbarhouder achter de rug toen hij in korte tijd uitgroeide tot een artiest die het Guiness Book of Records haalde, omdat hij met drie hits tegelijk in de nationale top 10 stond. Het succes werd ruw afgebroken door een auto-ongeluk. Hij was even klinisch dood en leek nooit meer te kunnen zingen. Hij heeft nog maar één stemband en zit sindsdien in een rolstoel, maar is na een lange en zware tijd van revalidatie teruggekomen als zanger. Zijn vrouw Joke is hem altijd blijven steunen. Nog heel vaak denkt hij terug aan zijn opoe, bij wie hij tot zijn achttiende in een bed sliep. Nog steeds schiet hij vol als hij eraan denkt dat hij door haar plotselinge overlijden nooit aan haar heeft kunnen vertellen hoeveel hij van haar hield. Mocht er een hemel zijn, dan zal hij als eerste haar opzoeken om haar dit te kunnen zeggen, vertelt Koos Alberts aan Kefah Allush.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!