Programma gemist?

Hufterproef gemist?

03-10-2018 20:25

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want uiteraard, daar is genoeg bewijs voor, is het bewezen dat roken de gezondheid van de baby schaadt. Maar goed, zéggen mensen er ook wat van? In de sportschool zijn we getuige van een echte #metoo situatie. De personal trainer, gespeeld door Ditmar Marlin, wordt in dit geval echt iets té personal tegen zijn klant Merel Rutgers. Wie springt er voor haar in de bres? In de snackbar is een boze voetbalvader actief. Zelfs de KNVB heeft het voornemen om de zogenaamde 'aso ouder' aan te pakken, daarom leek dit onderwerp ons erg geschikt voor Hufterproef. Acteur Willem bestelt in de snackbar een frietje maar zijn jonge zoon, gespeeld door Mika Nordholt, krijgt dat niet. Voetbalvader Willem vindt dat hij dat niet verdiend. Hád hij maar moeten scoren!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!