Programma gemist?

Stacey Dooley Investigates: Russia's War On Women gemist?

05-10-2018 22:27

Stacey Dooley Investigates: Russia's War On Women - Afl. 1

Britse documentaire waarin Stacey Dooley een duistere kant van de Russische samenleving onderzoekt: huiselijk geweld tegen vrouwen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Stacey Dooley Investigates: Russia's War On Women gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley een duistere kant van de Russische samenleving onderzoekt: huiselijk geweld tegen vrouwen. Ondanks dat vrouwen op grote schaal worden mishandeld, heeft de Russische overheid in 2017 bepaalde vormen van geweld binnen relaties uit de criminele sfeer gehaald. Daardoor worden deze geweldsdelicten niet meer als een misdrijf gezien, maar als een overtreding. Stacey onderzoekt de reden voor deze wetswijziging. Ook gaat ze in gesprek met onder meer slachtoffers, daders en feministen die strijden voor de rechten van de vrouw.

Uitzending gemist van Stacey Dooley Investigates: Russia's War On Women? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Investigates: Russia's War On Women kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!