Programma gemist?

De Herkansing gemist?

14-01-2010 22:15

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de jongeren zelf, hun ouders en de school niet uit de weg gaan om uiteindelijk tot een oplossing te komen. Met zijn tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden weet hij zijn doel te bereiken. Het verhaal van Ester uit Apeldoorn. De vijftienjarige Ester is op het eerste gezicht een mooie, vrolijke en lieve meid. Ze woont met haar moeder Erna en broer Roy in een flat in Apeldoorn. Vier jaar geleden is de vader van Ester na een kort ziekbed overleden. Ester mist hem nog elke dag. En dat gemis zorgt bij Ester voor de nodige problemen. Hoe lief Ester ook lijkt, ze heeft ook een ander gezicht. Op school en ook thuis is Ester verbaal agressief en kampt ze met autoriteitsproblemen. Ze maakt constant ruzie met haar moeder en wordt elke dag de klas uitgestuurd. Door haar gedrag is Ester van het reguliere vmbo overgeplaatst naar het speciaal voorgezet onderwijs, maar ook daar zit Ester vaker niet dan wel in de klas. Ze wordt aan de lopende band de les uitgestuurd. Prem Radhakishun is ervan overtuigd dat probleemjongeren als Ester recht hebben op een helpende hand. Zeker als ze op het speciaal onderwijs zitten. Een meisje de klas uitsturen, betekent dat ze onderwijs ontzegd wordt. En dat pikt Prem niet. Hij vindt dat Ester een herkansing verdient. Presentatie: Prem Radhakishun.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!