Programma gemist?

Een Klas Vol Ouders gemist?

15-10-2018 22:15

Een Klas Vol Ouders - Afscheid

Na twee maanden intensief lessen volgen zit het er bijna op voor de ouders van 8c. Ze spelen de eindmusical en krijgen de uitslag van de eindtoets. Zijn ze vooruitgegaan in vergelijking met de begin toets en hoe verhoudt het niveau zich tot de kinderen van groep 8? De ouders weten nu hoe het er echt aan toegaat op school en velen hebben een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Anique wil door de ervaring in dit programma het onderwijs in, Ronald begrijpt dat hij zijn kinderen direct na schooltijd met rust moet laten, Rianne heeft gevoeld hoe belangrijk het is dat de school een veilige omgeving is en Muriel staat veel steviger in haar schoenen. De afscheidspeeches zijn ontroerend en leveren emotionele momenten op.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Een Klas Vol Ouders gemist

Uitzending gemist van Een Klas Vol Ouders? Hier kun je alle uitzendingen van Een Klas Vol Ouders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!