Programma gemist?

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

16-10-2018 21:31

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? - Terug: Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?

Vanavond start het tweede seizoen van 'Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?', waarin John van den Heuvel na vijf seizoenen van 'Ontvoerd' terugblikt met de ouders en kinderen op hoe ze deze heftige periode hebben beleefd. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Hoe is het de ouder en het kind vergaan na de hereniging in Nederland? Hoe reageerde de omgeving? Heeft het kind weer contact met de andere ouder? We blikken terug met S√ľkran Sahin en de jonge Asrin. Daarnaast spreken we Korien Dijkhuis over haar zoontje Mert en Robin van Tartwijk met Nigel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? gemist

Uitzending gemist van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met?? Hier kun je alle uitzendingen van Ontvoerd: Hoe Is Het Nu Met? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!