Programma gemist?

Hunted gemist?

22-10-2018 20:25

Hunted - Terug: Hunted

Vanaf vanavond is Hunted terug met een nieuw seizoen en dit keer is alles anders. Twaalf doodgewone burgers slaan tegelijkertijd op de vlucht en moeten 500 uur uit handen blijven van een team topspecialisten. Maar kan dat wel, in een land waar miljoenen camera's hangen en waar iedere stap die je zet sporen achterlaat? Vanaf vanavond is Hunted wekelijks om 20:30 uur te zien op NPO 3. In het derde seizoen van Hunted gaan twaalf Nederlanders vrijwillig de uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om 'onder de radar' te blijven, terwijl het opsporingsteam er alles aan doet om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te vinden. Het zeer ervaren team van opsporingsspecialisten werkt volledig zelfstandig en moet 100% op eigen kracht zien uit te vinden waar de voortvluchtigen zich bevinden. Aangestuurd door het hoofdkwartier volgen de drie hunterteams dwars door Nederland elk spoor van de deelnemers. Wie lukt het om de hunters een stap voor te blijven?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Hunted gemist

Uitzending gemist van Hunted? Hier kun je alle uitzendingen van Hunted kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!