Programma gemist?

Helden van de Wildernis gemist?

25-10-2018 21:25

Helden van de Wildernis - Guyana

De Belgische Evi Paemelaere is 28 jaar als zij haar leven in Belgiƫ achter zich laat en zich vestigt op de savanne van Guyana. Een Zuid-Amerikaans land dichtbij de evenaar, waar nog veel bedreigde diersoorten voorkomen. Ze woont op de meest afgelegen vee-ranch van het land en kampeert onder barre omstandigheden in de jungle. Om onderzoek te doen naar het dier dat haar leven veranderde: de grootste bedreigde kat van Zuid Amerika: de jaguar! Maar liefst 85% van de ontbossing in Guyana is het gevolg van goudwinning. In 13 jaar tijd is er maar liefst 11 % van het oerbos gekapt. En daardoor staat het territorium van de jaguar onder grote druk. Art bezoekt Evi, die door onderzoek dit bedreigde diersoort hoopt te redden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Helden van de Wildernis gemist

Uitzending gemist van Helden van de Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van de Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!