Programma gemist?

Het Voedselgevecht gemist?

25-10-2018 20:55

Het Voedselgevecht - Nieuw: Het Voedselgevecht

In het nieuwe programma Het Voedselgevecht volgen we verschillende mensen die vechten tegen een eet- en voedselstoornis. Samen met presentatrice Marlijn Weerdenburg portretteren we mensen die langzaam uit het dal komen, maar nog wel een lange weg te gaan hebben. In vier afleveringen komen de bekende eet- en voedselstoornissen Anorexia Nervosa, BED (eetbuiverslaving) en Boulimia aan bod, maar ook Arfid (dwangmatig vermijden van bepaalde producten), Orthorexia (dwang om gezond te eten), Pica (dwang om niet eetbare materialen te consumeren) en Anorexia Athletica (dwangmatig sporten om af te vallen). We volgen diverse mensen die op weg zijn naar herstel, maar die hier nog dagelijks mee worstelen. Naast patiƫnten gaan we ook het gesprek aan met ouders, familie en vrienden en een aantal specialisten op het gebied van eet- en voedselstoornissen. Diverse thema's komen ter sprake, zoals behandelmethoden, cultureel geografische factoren, social media invloeden en de impact van deze verschillende aandoeningen op omgeving en familie. Deskundigen op dit gebied zullen vele vragen beantwoorden, zoals hoe valt de opvallende verjonging onder de groep anorexia nervosa patiƫnten van kinderen tussen de acht en de tien jaar te verklaren? Speelt social media hierbij een rol? Wie hebben er een verhoogde kans om welke eetstoornis dan ook te krijgen?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Het Voedselgevecht gemist

Uitzending gemist van Het Voedselgevecht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Voedselgevecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!